WEDSTRIJD Cobra Primus Koersel - ZVC Promocon Edegem  5 - 2   (2-1)

DATUM 06-12-2002  21:15

DOELPUNTEN 5’ El Haoual 0-1, 6’ Kazanza 1-1, 16’ 10m. Plompen 2-1, 22’ El Haoual 2-2, 26’ Rochdi 3-2, 33’ Kazanza 4-2, 38’ Plompen 5-2.

VERSLAG Beide ploegen hadden lange tijd elkaar in de greep doch de tandem Rochdi-Kazanza forceerde uiteindelijk de opening naar een nieuw Koersels’ succes. In de slotfase gaf Rudy Plompen de uitslag nog iets meer vorm. Pas in het derde kwart klom Koersel op voorsprong die het niet meer af stond. Het verschil kwam er uiteindelijk uit stilstaande fases. Zo scoorde Kazanza de 1-1 uit vrijschop, knalde Plompen de enige tienmeter hoog in en had Kazanza op vrijschop opnieuw succes. Als je weet dat ook Jamal El Haoual na de rust uit vrijschop de 2-2 scoorde, weet je dat voor creativiteit te weinig ruimte was.